VAN TUŞBA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 DÖGEP EKİM-KASIMAYI EYLEM PLANI İLÇE ETKİNLİĞİMİZ

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerine yönelik (DÖGEP) 2021-2022 Eylem Gelişim Planı çerçevesinde ekim-kasım ayı faaliyeti gerçekleştirildi. 
2021-2022 DÖGEP EKİM-KASIMAYI EYLEM PLANI İLÇE ETKİNLİĞİMİZ

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerine yönelik (DÖGEP) 2021-2022 Eylem Gelişim Planı çerçevesinde ekim-kasım ayı faaliyeti gerçekleştirildi.  Yüz yüze olarak yapılan etkinliğimize  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Bakır BEDEVİOĞLU başkanlığında, Din Öğretiminden sorumlu Şube Müdürümüz Muhtullah BİNGÖL'ün katılımlarıyla ilçemizde görev yapan DKAB öğretmenleri katıldı.  İlçemiz İdrisi-i Bitlisi Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni  Mehmet  ŞAKAR tarafından ilçemizde görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerine  "Din eğitimi ve öğretimi ile ilgili ulusal ve uluslararası çalışmalar, din öğretiminde yeni yaklaşımlar,  iyi örnekler, özgün projeler, örnek uygulamalar. Din öğretiminde özgün çalışması, örnek uygulaması, bilgi ve birikimi olan öğretmenlerle tecrübe paylaşımı. Din eğitimi ve öğretiminde eğitim yöntemi olarak drama, eğitsel oyunlar ve etkinlikler. Dezavantajlı ve risk altındaki öğrencilere yönelik rehberlik çalışmalarında DKAB öğretmenlerinin rolü ve Din kültürü ve ahlak bilgisi derslerinde etkili iletişim becerileri, etkili ve lider öğretmenlik, sınıf yönetimi, sınıf yönetimini etkileyen öğretmen davranışları "konularında sunum gerçekleştirildi.

Şerefiye Mah. Mareşal Fevzi Çakmak Cad. Ezberciler İş Merkezi D Blok Kat 2 İpekyolu/VAN - (0432) 2161008 2161009

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.