VAN TUŞBA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 ŞUBAT-MART AYI YÖGEP EYLEM PLANI İLÇE ETKİNLİĞİMİZ

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün tertiplemiş olduğu Yönetici Geliştirme Programı (YÖGEP) 2021-2022 Eylem Gelişim Planı çerçevesinde İlçemizde şubat-mart ayı faaliyeti gerçekleştirildi.  Yüz yüze olarak yapılan etkinliğimiz İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Zakir TAŞKIN başkanlığında, İlçemiz Abdulkadir Geylani İmam Hatip Ortaokulunun ev sahipliğinde; 
2021-2022 ŞUBAT-MART AYI YÖGEP EYLEM PLANI İLÇE ETKİNLİĞİMİZ

ŞUBAT MART AYI YÖGEP İLÇE ETKİNLİĞİMİZ

 

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün tertiplemiş olduğu Yönetici Geliştirme Programı (YÖGEP) 2021-2022 Eylem Gelişim Planı çerçevesinde İlçemizde şubat-mart ayı faaliyeti gerçekleştirildi.  Yüz yüze olarak yapılan etkinliğimiz İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Zakir TAŞKIN başkanlığında, İlçemiz Abdulkadir Geylani İmam Hatip Ortaokulunun ev sahipliğinde; İlçemizde görev yapan İmam Hatip okulları yöneticilerinin katılımı ile "Eğitim yönetiminde temel sorun alanları Kurumda etkili ve pozitif bir iletişim süreci oluşturma, problem çözme teknikleri, çatışma, risk ve kriz yönetimi, öfke ve stres ile başa çıkma yolları. Kültür ve medeniyetimizde geçmişten günümüze öne çıkan eğitim ve bilim kurumlarımız ve bu kurumlarda yetişen insan kaynağının özellikleri. Kültür ve medeniyetimizin eğitim ve yönetim anlayışını yansıtan klasik eserlerden ve temel metinlerden seçilen bölümlerin okunması, değerlendirilmesi ve özgün düşüncelerin tespiti.  Türkiye ve dünyada "etkili okul", "iyi okul", "kendini yenileyen okul", "okul geliştirme"  projeleri/uygulamaları/modelleri. Türkiye'de okul yöneticiliğinin yasal, sosyal, ekonomik, politik durumu ve dünyada okul yöneticiliği. konularında İlçemiz Şehit Soner İdil İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Bedrettin TÜRKOĞLU tarafından sunum gerçekleştirildi.

18-03-2022

18-03-2022

Şerefiye Mah. Mareşal Fevzi Çakmak Cad. Ezberciler İş Merkezi D Blok Kat 2 İpekyolu/VAN - (0432) 2161008 2161009

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.