VAN TUŞBA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

"2023 Eğitim Vizyonunda yeni nesil atölyelerde STEM becerilerinin artırılması "Projesi başladı

Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından "2023 Eğitim Vizyonunda yeni nesil atölyelerde STEM becerilerinin artırılması "Projemizin açılış etkinliği gerçekleştirildi.


Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından "2023 Eğitim Vizyonunda yeni nesil atölyelerde STEM becerilerinin artırılması "Projemizin açılış etkinliği gerçekleştirildi.

Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz Proje salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muhlis Ceylani, Proje Eğitmeni Doç. Dr. Zülfü Genç, Proje Koordinatörleri Hakan Durğun, Elif Göksu ve Eğitimciler katıldı.

Tuşba ilçe milli eğitim müdürlüğü proje destek ofisi tarafından yazılan ve doğu Anadolu kalkınma ajansı teknik destek kapsamında hibelendirilen "2023 Eğitim Vizyonunda Yeni Nesil Atölyelerde STEM Becerilerinin Artırılması "Projemizin açılış etkinliğinde açılış konuşması yapan Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muhlis Ceylani, "Bir hafta sürecek olan eğitimlerimizde misafirimiz olacaksınız. Sizlerden beklentimiz, bunca emek ve zor koşulların ardından sizlerin sıkı bir eğitimden geçtikten sonra bu işi ciddiye alarak pratik bir şekilde öğrenerek kendinize, yakınlarınıza ve okullarınıza faydalı olmanızı bekliyoruz. Sadece burada alacağınız eğitimlerle yetinmeyin proje hazırlama ve proje süreçleriyle de ilgilenin. Bu eğitimimizin hayırlı olmasını, bol projeli günler getirmesini ve faydalı işler çıkarmasını diliyorum" dedi.

 

Yapılan konuşmanın ardından Proje eğitmeni Doç Dr. zülfü genç tarafından 5 günlük eğitimin ilk günkü etkinliğine başladı.

 

06-01-202006-01-202006-01-202006-01-2020

Şerefiye Mah. Mareşal Fevzi Çakmak Cad. Ezberciler İş Merkezi D Blok Kat 2 İpekyolu/VAN - (0432) 2161008 2161009

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.